Hemma ♥

Nu var man hemma igen och det är riktigt skönt !

Visst det är as nice att åka skidor och andas in den kalal friska luften men det slår endå inte att få sova i min egna säng och duscha i min egna dusch !

Jerker kom hit när jag kom hem och vi har bara tagig det lugnt och haft det jätte mysigt hela kvällen. Nu ska jag se Wallander och sen blir det att duscha och sen sova. Jag ahde även tänkt att måla mina naglar röda, känner för lite ljusare färger nu. Det är ju värsta våren i svedala jämfört med -20 grader där uppe ;).



Haha trodde klockan var tio men den var vist elva så det
blir att se klart Wallander och sen blir det bums i säng ;)

Bjuder på en bild av mig och frida ;)
Ni får ha det så bra pusspuss:)♥

WOHO ! ♥

Yees nu är den sista skidåkningen avklarad och jag får säga att det var den bästa och roligaste på hela veckan...

Först tänkte jag och frida åka till den högra sidan av berget eftersom vi inte varit där men det var jätte dimmigt,blåsigt och snöigt så vi åkte till vänstra istället där vi träffade våra småbrödrar. Vi åkte lite med dem och sen tog de oss offpisst(stavning?) haha och vi skrattade och skrek hela tiden så de blev lite nervösa haha. As kul och det blev väll en det fall i lössnö då skidorna fastna men det var det värt. Vi har även åkt i snögubbe borg och där gjorde jag en äktra trillning. Enligt våra pappor räknas det tydligen inte som att man ramlar om inte skidorna åker av och det var just vad min gjorde. Alltså skidan släppte så fortsatte jag åka och sen trillade jag eftersom jag inte hade en skida haha. Ja vi hade i alla fall skitskoj allihopa och tyckte det var ett perfekt slut på årets skidåkning så nu i eftermiddag ska vi bara ta det lugnt.

Igår var det väldigt tråkigt att åka för det var bara massa snöhögar över allt så jag och mamma gick ut och gick stavgång istället.

Ja det var väll det hela, nu ska vi snart till ica och sen blri det att lämna tillbaka apjäxor och skidor och ikväll är det planerat att familjen ahlberg ska komma hit och se på melodifestivalen.

ni får ha det så bra puss puss ;)♥

vurpa ♥

Visserligen har temperaturen i stugan stigit från 17 till 23 grader men när jag vaknade i morse mådde jag inte bra. Jag kunde inte öppna munnen för mina visdomständer håller på att klydda, sen tog jag en panodil och min mage tål inte sånt så jag har lite ont nu och var helt off i förmiddags.

Det var ganska obehagligt för jag kännde att jag hade noll koll på skidorna och var rädd att ramla fast sen märkte jag att jag glömt knäppa pjäxorna haha men jag åkte inte på eftermiddagen för att minska risken att trilla och slå mig. Men det hade inte spelat någon större roll för när jag gick från ica stod jag på öronen haha det var så pinsamt och jag började asgarva men det gick bra som tur är.

Jag är väldigt trött och detta blev ett klyddigt innlägg men skitsamma :)

Nu ska jag i alla fall äta :)



Man ser inte så bra men jag hade tråkigt
innan och en high scool musical låt på huet
och detta blev resultatet ;)

Guld till Sverige ! ♥

Nej det blev ingen mer skidåkning idag, vi var inte speciellt taggade och alla frös och mådde dåligt så vi åkte till ica i stället och sen somnade jag.

Hos ahlberg bjöds det på hemmagjord kladdkaka och små kex, mums :)

Har precis sett "systrar i jeans 2" och kikade på teven emmelanåt där det var staffet och jag var tvungen att pausa filmen när de gick mot slutet och sverige var i ledning, wow säger jag bara man blir ju ganska stolt över att vara svensk när de gör sådär det var helt otroligt :)

Nu ska jag sova, ha det så bra :)
pusspuss ♥

24Februari2010♥

Brrr it's cold in here

Idag har det inte varit så kul att åka, backarna är jätte fina och solen skiner men det blåser som bara den. Gick in ganska tidigt men det är bara att ta på sig varm och tagga till för i eftermiddag.

Igår såg jag fame den var väll helt okej, eller den var bra men det var precis som att det skulle finnas ett budskap i den men jag förstod inte för det var som det var två olika haha.

Hade tänkt lägga upp en bild för det är så fint här men jag har tagit den med den andra telefonen och kan inte lägga in det på datorn haha :P

Sitter och väntar på mat, soppa mums ;)

Ni får ha det så bra :)
pusspuss

"De e najs" ♥

En hel dag av fantastisk skidåkning ! :)

Visst saknar jag att åka bräda men vi kan ju åka överallt nu vilket känns mycket friare.
Vi har precis fikat och familjen ahlberg har gått hem till sitt, nu väntar vi på mat och sen blir det antagligen att kolla på fame. Vi har även sett ett klipp på youtube och nu går alla runt och säger "de e najs" ;)

Ska lägga ner datorn nu ha det bra :)



pusspuss:)♥

23februari2010♥

Woho !

Igår var första skid dagen men det var så sjukt kallt att jag och frida bara åkte på förmiddagen.

Under eftermiddagen satt jag och kollade på en prinsessas dagbok och när de andra kom tillbaka stack vi till ica och handlade lite smått och gott sen hem till fam ahlberg och fika.

Resten av kvällen låg jag i stugan och kollade på film. The ugly truth och mamma mia.

Nu på förmiddagen har det varit helt kanon att åka och vi åkte lika mycket på några timmar idag som på hela dagen igår.

Nu ska vi vila lite och sen blir det ut i backen igen.

pusspuss:)

Äntligen framme !

Det tog två timmar längre tid än vanligt för oss att komma upp till sälen.
Visst är det skönt att vara uppe men jag får snart anfall, jag svin trött och mår alls bra och vill bara ha en kram.
Jag har inte mycket mer att skriva ska väll gå och lägga mig på rummet och ringa Jerker om han har tid ha det bra
pusspuss

Slask ♥

Nu ska jag snart cykla ner till byn och hämta mina stövlar, jag trodde att det skulle ta flera dagar innan jag kunde hämta dem men det gick ju fort. Jag har sprungit runt i huset och tagit på mig massa kläder. Skulle egentligen träffat jerker innan när jag lämnade dem men han följde med filip och jobbade och de satte sig fast och kom loss nu så jag har inte haft mycket annat att göra.

Det finns två saker som är jobbiga just nu ,

1. Det är slaskigt ute alltså skvätter det vatten på benen när man cyklar !
2. Jag har ingenting att ta på mig eftersom det jag vill ha på mig ska med till fjällen.



Jag ser väldigt rund ut men i alla fall
 skjortan jag fick av matilda från H&M
och leggins från Pierre Robert

pusspuss ♥

Ledig ♥

Jag hade planerat att vakna runt elva idag och gå upp ur sängen runt halv tolv.

Men så blev det inte, eftersom jag somnade så pass tidigt vaknade jag och var väldigt pigg och det känns som klockan är elva men nej den är tio i åtta. Men jag går endå upp och äter frukost och fixar mig, packar fram lite saker till fjällen och sen sticker jag och fixar det jag ska.

Lämna in stävlar på omklackning
banken
köpa komviqkompis 75kr
köpte majs till smulan


Och sen gick jag även in på coop och köpte ett bar stickade leggins från Pierre Robert eftersom båda mina vanliga har gått sönder. Jag hoppas verkligen att legginsen är i lika bra kvalitet som deras underkläder.

Det finns ett minus bara ! Hela jag är storlek 42 FÖRUTOM mina lår som är typ storlek 46 eller nått jag blir lika ledsen varje gång jag tar på mig någonting och det passar bra över allt förutom över låren där stramar det så tyget nästan är genomskinligt eller så får jag inte på mig plagget alls, eller så får jag köpa saker som passar mina lår men då hänger det över allt annars.

Och så var det så just med dessa legginsen att de är ganska tajta över låren men passar annars.

Det var det hela, det enda jag måste komma ihåg nu är att gå till skomakaren efter fyra och hämta mina stövlar.

puss:)♥

Planer ♥

Så skönt det var att få lite frisk luft, vi gick i 50 minuter, nice ;)

Det är verkligen skönt att inte behöva gå upp tidigt och åka till skolan imorgon, men istället har jag massa annat som ska göras , *suck* ;)

Fredag:

Äta en god frukost och fixa mig i lugn och ro
Gå ner till banken och sätta in min lön
Gå med ett par stövlar till skomakaren
Packa
Träffa vänner förhoppningsvis
:)

Lördag:

Idag är det planerat att gå på bio med jerker&matilda :)

Söndag:

Vi drar till Fjällen ! WOHO !

Nu måste jag sova puss puss och godnatt :) ♥

en snöig promenad ♥

Jag mådde inte speciellt bra när jag vaknade men jag gick endå till skolan imorse eftersom jag inte hade någonting bättre för mig. Det var endå ganska lugnt och vi hade det trevligt och pratade om att vi tjejer måste hitta på någonting tillasmmans.

Jag mötte Jerker när jag kom hem och vi gick hem och sov lite och nu ska vi ut och gå en runda sen måste jag sova, jag behövert verkligen vila upp mig lite men detta börjar bli en tradition att jag alltid blir sjuk veckan innan sportlovet och sen bli frisk när vi kommer till fjällen.

Ah nu får vi gå, ha det så bra
pusspuss

Småtappar

Det känns som att större delen av min familj sitter och snörvlar och jag känner mig lite sjuk faktiskt.
Jerker kom hit och jag fick massa pussar och kramar eftersom jag snart ska åka ;).

Nu ska jag snart sova sen imorgon är sista dagen i skolan för denhär veckan ! wiihoo !

På Fredag blir det att sova länge och sen gå till banken och lösa in min lönecheck. Jag har inte mycket mer att skriva jag är as hungrig hela tiden, hostar med jämna mellanrum och har lite smått pms så jag säger

godnatt



Idag hittade vi ett träd pyntat med istappar, för det första valde jag
fel bild och för det andra sparas det inte om man roterar den!
Jag får damp så godnatt !

Sockersjuk ! ♥

Fuck, jag tror jag börjar bli beroende av socker igen !

Alla denna stress ger mig huvudverk och jag kan inte längre äta verktabletter för jag får ont i magen av det så jag har inbillat mig själv att om jag äter lite godis och sockerchockar mig själv hela tiden så blir det bra... hmm jo visst in my ass ! Mår bara sämre och vill ha mer och mer godis och kommer bli riktigt fet !

Jag ska nog inte på jympan idag eftersom jag haft feber i veckan och när jag sprang till bussen fick jag värsta hostatacken så det känns inte som en så bra idé.

Jag ska nog göra lite rump övningar istället, jag har väldigt många tidningar med olika övningar men nu har jag hittat några roliga på en blogg, gå in på länken och kolla du med. Har följt den bloggen ganska länge och det är nog den jag föjler mest, går in flera gånger om dagen och kollar jag är helt fast.

Nu ska jág gå och göra ingenting, kanske plocka undan lite och vänta på att min fina pojkvän ska sluta skolan :).

Ni får ha det så bra
pusspuss:)♥

Fettisdagen ♥

Oavsätt om man säger fet-tisdagen eller fettis-dagen så kan jag medela att jag har levt upp till den...

På hålan gick jag nämligen och köpte massa godis, eller ja för 20kr och sen nu körde jag och pappa runt i svedala för vi ville ha en semla !

Vårt sista stopp var på coop där vi hittade alla våra ingredienser, och ett plus var att vi köpte ekologisk grädde, den kostade bara 1,45 kr mer än den vanliga. I alla fall.. När vi var hemma skulle jag stänga igen bildörren med armbågen men dum som jag är har jag mitt ben imellan och halv klämmer det. Dörren river av en liten bit skin och sen visar sig ytterst lite blod. Det var inte så farligt men det verker någonting så fruktansvärt ! Hela benet dunkar av det lilla och nu har jag säkerligen blåmärke.

Ja, sen har jag tränat på mina glosor och jag kan skryta med att jag lärt mig typ 100st idag av 329 ! alltid någonting. Det finns väll inte mycket mer att skriva, nu ska jag och min febriga lilla kropp smita in i duschen och sen blir det bums i säng !



Inte världens roligaste kanske men god var den !

Puss&Godnatt :)♥


Gröt med Ketchup ♥

Jag börjar bli ganska trött på att inte komma in på blogg.se när jag väl behöver skriva av mig...
Som igår tex då fick jag gå in på min gamla blogg för jag var så rastlös.

Tisadgar är väldigt jobbiga med tanke på att jag kade kunnat sluta klockan elva och varit hemma klockan tolv men iställen har jag tre timmars håla för att sedan ha 40 minuters tyska (där jag inte lär mig någonting) som slutar när min buss går så jag får vänta ytterligare en timme i Lund. Alltså totalt FYRA helt onödiga timmar i Lund.

Men jag gick in en Snabb på Ginatricot och hittade faktiskt väldigt mycket fint som en söt babyrosa tröja, leggins med detaljer´och t-shirtar. Har även hittat t-shirtar på Vero Moda och klänningar på HM. AAAH jag vill ha pengar nu !

Det märks i alla fall att man blir helt slut för jag gjorde gröt när jag kom hem från skolan och istället för sylt tog jag fram ketchup..

Nu ska jag träna på engelska glosor, ca 200 tills imorgon och jag kan ... 20...

puss

Alla♥Dag

Tycker alla innläggen har varit så enformiga den senaste tiden och jag har bara gnällt över hur trött jag varit så nu ska jag ta två djupa andetag, gå och lägga mig gå i skolan måndag-torsdag och sen njuta över att vara ledig en hel vecka i sälen, söndag till söndag, nice.

ni får ha det så bra,

puss&godnatt

Melodifestival ♥

Jag är fruktansvärt trött men ska endå snart kila iväg hem till lilla jerker.

Har inte gjort så mycket idag, dansat, handlat skid saker och sett melodifestivalen med familjen är typ vad jag gjort hela på hela dagen. Och målat naglarna. Nu ska jag fixa mig sen bär det av.

pusspuss♥

lets dance ♥

Det är sjukt vad jag varit trött idag och jag mådde riktigt dåligt i skolan, började nästan gråta eller det kom en liten tår vid bussen för jag hade så ont i magen att jag inte kunde stå upp. Somnade när jag kom hem, vaknade halv sju försökte äta, somnade vaknade runt åtta. Pratade i telefon lite. Jag hade egentligen tänkt att träffa matilda men vi är nog lika trötta båda två haha. Kollade mig precis i speglen och jag ser ut som ett lakan med röda ringar runt ögonen. Jag ska inte göra någonting ikväll bara duscha och måla om mina tånaglar. Jerker kommer och sover här senare det är den enda. Och jag ska se lets dance, hade helt glömt bort det haha har lite avsnitt att ta igen.

två "utstickare":
Gudrun har ju EXTREMT fina ben jäklar det är ju sjukt att ha såna ben och speciellt när man är lite äldre.
Jag vill sola och bli brun NU man blir mycket piggare då och känner sig snyggare eller ja jag i alla fall :P.



Ni får ha en trevlig helg med mycket fredags mys :)
bild sen i sommaren, snyft ;) pusspuss


Snabba cash goes hollywood ?

Att läsa tidningen kan endå vara ganska underhållande, speciellt när man läser sånt man inte letar efter.

På en av Nöjessidorna i Skånskan står det såhär:

"Filmen Snabba Cash, baserad på Jens Lapidus
bok, hamnade före Avatar på svenska biotoppen
och har hittills setts av nära en halv miljon svens
kar Nu har filmen också väckt intresse i Holly-
wood, där flera bolag visat intresse för att köpa
 rättigheterna."

Det står även att det kommer att komma två uppföljare som är planerade att spelas in nästa år och att det flugit över pruducenter till sverige bara för att se filmen.

Är inte det lite coolt endå? att en svensk film har blivit så stor , fast jag vet inte om det är så bra om hollywood köper rättigheterna. Då kanske de får ändra massa och sånt och det vill vi ju inte, eller ?





Kul för dem att den blivit så omtyckt, kanske inte konstigt när
snyggingen Joel är med ;) . haha nej men den är grymt bra.

printa bilden från sf så det är ingenting man kan spela upp ;)
pusspuss&godnatt

Bilder ♥

Ja jag har svårt att bestämma mig för en header och ja gblir aldrig nöjd, denna blev väldigt suddig såg jag och texten är på fel ställe men den får vara här ett tag nu tills jag hittar en anna jag vill ha.

Jag flyttade ju som sagt över massa bilder från min stationära dator till denna och det är väldigt roligt att kolla på haha :P . Jag har ingenting vettigt att skriva men jag är rastlös till tusen. Måste snart göra läxa men jag är enormt sugen på choklad men måste vänta till imorgon.

aja ha det så bra pusspuss :)

trellehulla idag♥

Sicken dag !

Vaknade som vanligt kvar över fem och var väldigt pigg och glad, år gröt till frukost. Jag brukar vanligtvis inte äta så mycket till frukost men jag ska försöka göra det i alla fall ibland.
Tio över åtta skulle vi ha idrott men vi började typ halv nio, och jag klara och amanda höll i uppvärmningen vilket gick bra. På tyskan var vi tio personer vilket verkligen var skönt, man lär sig mycket mer då och har mycket roligare.

Var på en halv föreläsning sen fick jag sticka iväg till trelleborg. Jag var lite sen så jag sprang till bussen så ser jag den komma och börjar springa fortare men det är halt så jag bara glider och det känns nästan som i en dröm när man måste springa men det inte går. Men jag han i alla fall men sen var det en otroligt obehaglig man som satt brevid mig som bara satt och mumlade och suckade så han ville nog inte att jag skulle sitta där så rätt som det var resen jag mig och går fram i bussen och sätter mig mitt imot en dam som nog trodde jag var lite knäpp :P

training ♥

Yes ! Jag sa ju innan att jag inte gjort någonting speciellt men jag var nog lite off...

Det första ja ggjorde i morse var att improvisera ihop ett tal på engelska. Kom på igår att jag borde fixa till ett tal men trött som jag var babblade jag ihop ett till jerker utan att skriva ner, jag somnar och har glömt allting. Och jag kan ju säga såhär att det kändes som jag hade 40 graders feber, jag svettades som en gris och skakade som om jag satt på en tvättmaskin men det gick nog bra endå tror jag , elelr ja hyfsat bra i alla fall. Jag höll ett tal om min pappa och hans "musikliv" eftersom var vad ja ghade i huvet. Ta en titt här, de är dem fast live in spelat så inte världens bästa kvalitet och inte deras bästa låtar men ta en titt endå. :)
¨
Riktigt skönt att träna, nu ska jag kolla runt lite sen ska jag duscha och fixa mig för sängen och sen blir det att sova !

pusspuss :)



Bilden är från när jag var på turning torso
med matilda&nathalie, jag vill kunna sminka mig så själv ;)

Smycken ♥

Jag är verkligen trött nu för tiden och typ halva min klass har pms eller någonting, riktiga bitchar!

Jaja skit samma, igår hade jag i alla fall en håla på tre timmar som jag ahr varje tisdag. Så jag och klara gick runt i affärer. Jag köpte bara klämmer från kicks men hittade fina underkläder, nattlinnen och en väska på H&M, En boddy på kapahl och en snygg svart lite halv genomskinlig t-shirt med nitar på axlarna från veromoda som jag vill ha. Och nu såg jag på internett att bikbok har väldigt fina och billiga priser.

Kläder ger alltid lite glädje i tillvaron, nu ska jag vila en stund sen blir det friskis.



ha det så bra pusspuss :)

Godnatt ♥

Jag trodde verkligen att denna veckan skulle bli lättare än förra men nej jag är riktigt trött nu och helt off. Vi har as mycket att göra i skolan så jag ahr suttit hela dagen och pluggat och nästan börjat gråta av stress och nu ska jag sova, orkar inte skriva om dagen så det får bli imorgon.

pusspuss

autchi ! ♥

Jag har sån fruktansvärd träningsverk sen igår ! Tyder det på tränade muskler eller dålig kondition ?

Vad vet jag, nu sitter jag i alla fall och äter och väntar på att behöva fixa mig inför teatern, halv åtta. Måndagar är den längsta dagen i skolan från tjugo i nio till tjugo över fyra. Jag hade tänkt gå till syv idag och säga att jag vill hoppa av tyskan (har äntligen bestämt mig) men hon var sjuk så jag får gå dit en annan dag.

Ja mycket mer än så har jag inte att säga, jag kan bara tänka på massa saker som jag vill ha, tillexempel en solbrännd och vältränad kropp ;) haha och massor av nya vår och sommar skor&kläder och massa massa smyken !! :D har hittat jätte fina underkläder på kappahl WOW jag handlar aldrig där för de flesta affärerna är tantiga och skabbiga men den i lund är riktigt fräch och alla bh:ar utom creem går för 99 kronor just nu så man får väll gå dit en sväng imorgon ;)!

pusspuss :)

running colour ♥

Ah jag snackade ju om att färga håret i det förra innlägget, har varit väldigt nervös för att det skulel bli missfärgat. Provade idag men typ ingen skillnad, lite tråkigt men det glänser nu ;).

Jag var ute och sprang en runda innan, 25 minuter till videon lämnade filmen, runt "jerkers hus" fort förbi coop och flamman och hem igen, fast jag stannade och gick typ två minuter men endå jag är stolt att jag klarade nästan hela vägen. Nu sitter jag här och överför filer från den statinära datorn till den bärbara och det tar tid, har bara ett USB minne med 16 GB så får fylla på det många gånger och sen över. Och jag sätter även in bilder i mitt fotoalbum nu när jag fick fina pennor i födelsedagspresent. OCh jag försöker städa på mitt rum medans jag lyssnar på bra musik så ddet blir mycket i ett. haha får fortsätta nu...

pusspuss :)

misstag ? ♥

Vågar man inte prova får man aldrig veta, så i do it !

Melodifestival&Johan Falk ♥

Jag känner mig som en riktig tjockis, jag har inte tränat på hela veckan och sitter halt två på en söndag och käkar chips...

Det var massa klydd på coop igår med betalningt eller ja hela landet var drabbat av någonting så tiden gick väldigt långsamt men det var så mycket skönare när klockan slog sex och jag kunde springa in och byta om. Jerker kom till coop så gick vi och handlade mat och sen hade vvi två tacokväll här hemma framför melodifestivalen eftersom jag var ensam hemma och sen kollade vi på en johan falk film. En riktigt mysig kväll tyvärr somnade jag en stund efter men det var ganska bra för jag vaknade vid sju och sov jätte dåligt fram tills typ nio för jag var stressad över att kanske behöva jobba.

Nu ska jag försöka sluta äta innan jag spyr och gå och frächa till mig lite sen får jag se vad jag gör, ska kanske träffa jerker igen eller nått,
 pusspuss :)

Snabba cash ♥

Godmorgon på er :)

Jag har knappt orkat skriva denna veckan för det har varit sjukt mycket i skolan nu eftersom vi haft ett prodjekt arbete. Men det gick ju bra och nästa vecka är det som vanligt igen.

Vi slutade vid elva igår eftersom vi typ bara skulle se en film på det vi åstakommit och skriva en utverdering, så jag och några tjejer gick runt på stan efter åt. Jag fick bytt skjortan jag fick av matilda i födelsedags present och jag kan ju säg att jag kommer köpa fler skjorter för I love it !. Jaja jag köpte även sesång 2 av one tree hill och en alla hjärtans dags present till jerker ;). Och en maskara, det blev dock fel färg, jag råkade köpa svartbrun istället för svart men det gick bra det med.

Igår var jag på bio med matilda, vi såg snabba cash !! oooh i loove it ! den var as bra och joel är så snygg !  har ni inte sett den så rekomenderar jag den starkt.

Trodde jag skulle få gå på dansen men icke sa nicke, kvart över åtta ringer dem från coop för någon är sjuk så det blir att jobba mellan 11 och 18. Men jag får väll tänka på cashen ;)<3

måste gå och fixa mig nu ni får ha det så bra.

pusspuss :)

ledigdag ♥

Egentligen skulle vi varit lediga idag men eftersom vi har prodjektarbete denna veckan var vi inte det.

Jag fick väcka mamma för jag inte skulle hinna gå till bussen så hon kör mig dit men den är 40 minuter sen alltså hade jag både kunnat sova en halvtimme till och gått i lugn och ro. Har varit helt slut hela dagen och jag minns inte vad jag gjort mer än att jag åt lunch på café&le.

Slutade en timme tidigare i alla fall och har varit med jerker hela kvällen  och typ sovit lite. Nu ska jag skriva lite i loggboken om jag kan och sen ska jag sova, eller nu ska jag sova.

pusspuss

Frusen

Jag sitter här på mitt rum och fryser som bara den, det är helt sjukt vad kallt det är, och ont i magen har jag också, kan bero på att jag åt lite glass till pannkakorna innan.

Mådde inte så bra i skolan men var endå tvungen att vara där, sen att gå hem emd cykelen var ju ingen höjdare heller. I skolan fortsatte vi bara med prodjektet och nu ikväll har jag bara tränat barnen, de var bara 14 stycken så det var en liten grupp. Nu ska jag försöka skriva i loggboken och sen ska jag sova för jag är väldigt trött.

pusspuss

Frustration ♥

Jag har så många tankar just nu och så mycket att skriva men jag får ingen struktur eller flyt i vad jag vill få fram så jag skriver detta och låter rubriken tala för resten...

EOS♥

Denna veckan har vi en så kallad EOS-vecka i skolan. Det betyder att alla vanliga lektioner är inställda och alla estet ettor delas in i grupper och gör olika saker. Detta är en kurs vi läser intensivt i två veckor. Förra terminen hade vi en där vi gick runt på olika ställen och gjorde massor av olika saker med bild musik och teater. Denna veckan är vi i ett rum med en lärare och vi ska göra om rummet så det förmedlar en viss sak och min grupp fick vilse. Så det är vad vi ska göra denna veckan, och det svåraste i det hela är att vi ska skriva en loggbok och svara på några konstiga frågor. Men det är roligt att arbeta med olika folk och lära känna nya människor.

pusspuss :)

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0