tada

Idag var det sista dagen i skolan på en och en halv vecka. Imorgon har vi nämligen friluftsdag hela dagen, vilket är lite surt med tanke på att jag som egentligen har sovmorgon till 12.00 måste åka in redan 07.42 eftersom bussen till skogen går lite över nio.

Mitt huvud är helt tomt just nu, jag tänker bara på Holland och har inte varit riktigt med på någonting i skolan, men på rasten var jag och klara på H&M och jag fick köpt lite saker till Holland :).

Jag ska förhoppningsvis in på lördag och köpa lite till ;)

pusspuss

MJ♥

Woohoo , det är härligt att börja dagen med att dansa till MJ ! :D

Mamma kom och hämtade mig i Lund när jag slutat för jag var lite osäker på min körtid och det gick inga bussar. Men det var lugnt, jag behöver inte ta bussen förrän 13.40 men jag ska snart hoppa in i duschen, läsa lite teori och sen får jag gå till bussen.

Ikväll blir det förhoppningsvis jympa, jag älskar det och behöver det, är ni spända och stressade så råder jag er att träna, det är i alla fall min lugna stund i vardagen. Att koppla bort allting annat och bara tänka på hur mycket muskler som byggs hehe ;)

ha det så bra :)
pusspuss♥

pepparkakor ♥

Jag har verkligen ingenting possitivt att skriva just nu, och även om det är min blogg så vill jag inte skrämma bort de få läsarna jag har genom att gnälla över hur dåligt jag mår.

Så istället kan jag berätta att det luktar pepparkakor på mitt rum och jag har ingen aning om varför men gott luktar det.

puss :)♥

Jag går in här flera gånger om dagen för jag vill så gärna skriva någonting, men varje gång slutar det med att jag loggar ut för det står helt tomt i huvudet.

Jag känner mig väldigt tom och ensam just nu, inte för att jag är ensam eller så det är rent psykiskt inför resan på måndag. Jag är så sjukt nervös och stressad att jag blivit helt tom, jag har fruktasnvärt ont i magen hela dagarna och är ständigt trött och såfort jag kommer hem slår allting till jag bara skakar och gråter.

Jag är väldigt dålig på att hantera stress och har ått och både läkare, sjukgymnast och kurater för det, men när allting kommer på samma gång, skolan vänner pojkvän familjen resan träning mat, det finns så lite tid att hinna med allting så det slutar med att jag inte kan göra någonting för jag blir så trött.

Jag ska försöka sova nu, eller läsa en bok först och sen sova, imorgon är det en lång dag och den kommer antagligen bli väldigt tuff eftersom vi har just teater största delen av dagen.

Jag hoppas ni kanske förstår att jag kommer vara lite off nu de närmsta veckorna men ta det inte personligt, jag anstränger mig ständigt för att lugna mig själv och inte få en panik ångest attack. Men när jag kommer tillbaka nästa fredag hoppas jag på att allting blir som vanligt igen.

puss&godnatt♥

I rymden finns inga känslor ♥

Igår var vi hemma hos min faster och käkade god mat, var svinmätt men min pappa som inte har nån botten i sin mage var sugen på korv med bröd och tjatade om att åka till Heleneholms grillen. När v i väl kom dit åt han en hamburgare.

Idag avr jag på bio med tjejerna, vi såg I rymden finns inga känslor. Jag tyckte den var jätte mysig, rolig och bra. Nu ska jag sova är svin trött och har massa tankar som snurrar i huvudet.

Imorgon är det uppspel och redovisning i aulan på nått gameldags grekiskt som jag inte kan utantill.

Är det bara jag som ibland ångrar någonting jag sagt och kan tänka på det hur länge som helst. Jag hatar det, har man sagt någonting så går det inte att ta tillbaka.

förlåt

puss puss :)♥

ledig på en lördag !?

Jag kan inte minnas sist jag var ledig en lördag, vad brukar man göra på en lördag?

affro ♥

Hehehello

Igår var jag väldigt trött på mitt platta raka hår, så jag snurrade in håret i små "korkskruvar" och tänkte att det fer väll lite volym, hehe LITE jag hade världens affrokrull när jag vaknade, vilket hade varit jätte finnt om jag hade haft långt hår men håret gick till öronen så jag fick platta det lite, men nu är det väldigt luftigt så jag kanske borde ha NÅGRA sånna i håret ibland för att få lite liv i det..

Jaja Idag fyller ♥♥♥VÄRLDENS BÄSTA AMANDA 18 ÅR !!!! GRATTIS TILL DIG !!! ♥♥♥♥

Annars har jag inte gjort mycket mer idag än att tittat på idol, mår fortfarande itne bra jag förstår mig inte på min mage alltså, jag mådde hur bra som hälst tills igår kväll då sa det bara "pang" och jag har mått dåligt och haft ont sen dess så jag får se om jag kan göra nåt ikväll eller det blir att stanna hemma.

Nu ska jag läsa engelskan sen ska jag köra till skolan.

Jag hoppas alla får en underbar Fredag ! :D

pusspuss


dove ♥

Jag måste bara säga hur mycket jag älskar dove, både duschkräm och hudlotion, riktigt mysiga och luktar gott.

Jag ska borsta tänderna, hoppa i säng och fortsätta läsa nu, jag mår inte så bra så jag kommer nog somna ganska snabbt.

puss

sushi for beginners ♥

Av Marian Keyes...

Jag har suttit opch läst boken i två timmar och det känns som att jag läser och läser men kommer ingen stanns.

För utom det har jag precis tryckt i mig fyra rostade mackor med sylt och ost och nu tänker jag smita från läsningen och handla mat till ikväll, med mera.

tjenare kisen ♥

Jag har precis sett två avsnitt av idol (spelade in idag och igår) och nu är jag riktigt trött. Jag har även försökt lära mig texten vi har i läxa utantill men den fastnar inte, det är riktigt mycket  och det är ett flera hundra om inte tusen år gamalt manus så jag förstår inte ens vad det är jag säger.

Imorgon är jag ledig och förhoppningsvis vaknar jag på bra humör så jag kan läsa engelskan, ska ju läsa typ mer än halva boken och jag har läst 30 sidor, av 564 så det blir att läsa.

Annars idag så har jag dansat och efter dansen skulle jag och klara simma (klockan tio) men dem öppnade inte förrän klockan 12, och medans vi stod och diskuterade hur vi skulle göra, kommer en av spykens idrottslärare fram till oss och frågar om vi går i ES1 någonting så berättar klara hur det är att vi skulle simma, så han bara Ja men ni kan ju smälta in bland ettorna så tar jag ansvar för er nu när ni tagit er hit. Så han släppte in oss så fick vi simma. Tog bussen hem och sov någon timme sen har ag varit ute och gott en låång runda och efter det har jag som sagt försökt trycka in den texten i mitt huvud.

Nu måste jag duscha och raka mig och smörja in mig så är väll chansen större att jag är glad imorgon.

natti natti :)♥

Päron♥

Detta kanske är helt fel tillfälle att skriva med tanke på att sverigedemokraterna kommit in i riksdagen och alla är jätte upprörda och kännsliga just nu, men finns det någon frukt som är godare än våra svenska äpple och päron ?

Nej jag tror inte det jag är så fruktansvärt sugen på de små gröna päronen som smakar så söt och gott men eftersom jag redan ätit upp alla vi har får jag nöja mig med ett utlänskt äpple, tänk om äpplet hade blivit utsatt för politiken, det hade blivit utkastat om det inte var lika rent och grönt som de andra äpplena eftersom det är från ett annat land får det högre krav och nogare uppsikt av SD, Mona sahlin hade bergistk fotograferat sig med det och välkommnat det väl MEN miljöpartiet vad hade dem gjort? Dem är ju för mångfald och så med det har ju färdats en lång väg på ett mycket omiljövänligtr sätt..hmm...vilken tur för äpplet att det nu ligger i min mage och slipper oroa sig för svensk politik !

(jag vet att man inte ska skoja om politiken men jag tyckte det var en kul tanke)
Så nu är det slutpratat om politik, jag är så trött på det att jag får ont i huvudet...

Jag är väldigt trött efter fyra timmars teater utan frukt men annars är det nice, nu måste jag sluta skriva jag märker att det är min trötthet som skrivit redan från början men shit vad sugen jag är på svenska päron.

ha det så bra, pusspuss

Godkväll

Vi fick våra roller på teatern idag eller vi fick "prov roller" och jag blev Krösa Maja Jag är ganska nöjd men hon snackar bara i början av pjäsen men jaja hon är skoj.

Nu har jag precis ätit ett sött och gott äpple och ska gå och lägga mig, jag är helt slut.

pusspuss

Fucking ångest ...

Jag känner hur den kryper under skinet på mig det drar i hop sig i magen och det slutar med att jag sitter på golvet med tårarna forsande längs kinderna. Detta är ingenting emot det som kommer komma jag bara väntar på den, stressen oron rädslan allting kommer komma på samma gång, jag vet inte när men jag längtar tills det är över.

det är så mycket just nu och jag mår inte bra jag är arg hela tiden nått jag absolut inte vill va !!

Jag antar att det kommer snart då kan jag andas ut det är fruktansvärt att bara vänta på att ångesten ska skölja över mig att bara gå och vänta på att jag ska bryta ihop totalt.

Nu måste jag gå och duscha för teatern börjar snart.

pusspuss

sarapartiet♥

Nu ger jag upp valvakan och röstar på sängen.

Jag blir så sjukt förvirrad av alla politiker så på de närmsta fyra åren ska jag nog skapa ett eget parti och rösta på mig själv.

Sovgott
pusspuss

I Wish♥

Jag har som sagt lite tråkigt och kollar på massor av kläder och skor och här är något av det som just nu befinner sig på min önskelista...


Skor från eurosko 599:-


Stövlar från dinsko 499:-


Klänning från H&M 199:-

♥flamingoos !


Hahaha denna underbara skon kommer jag nog ta fram när jag är ledsen, så härlig, detta är alltså en "morgon sko" från Eurosko.




undiiiies!!♥




Åååh jag vill sticka till H&M nu och köpa massa underkläder, finns det någonting som gör att man känner sig snygg under vinter och höst som ett par riktigt snygga underkläder ? Jag tror inte det

Bilderna är lånade från H&M

I LOVE IT!♥

val vakan

Jag hade säkert haft mycket viktigare eller i alla fall mycket vettigare saker att göra än att sitta och kolla på valvakan men för första gången så bryr jag mig faktiskt om vad som händer och även om jag inte vet vad jag hade röstat på så är det fruktansvärt frustrerande att jag är för liten för att påverka !

mr stinky !

Som jag stinker just nu det är helt sjukt !

Är det bara jag som har vissa kläder som börjar stinka svett bara man blir lite lite varm?

Jag vaknade innan klockan åtta i morse och var över pigg, gick och kissade och sen åt jag och Jerker frukost och sånt sen gick vi en runda i skogen med Elin och Andreas.

Nu bara sitter jag och har ont i huvudet, ska vila en liten stund sen blir det affrodans med mamma wiihoo jag hoppas det kommer bli skit kul ! :D

puss

är du vaken Lars ?

Idag börjar jag inte förrän klockan tolv (tar bussen halv elva) och tänke ha lite sovmorgon men vaknade av mig själv klockan sju. Typiskt, men men jag får väll se det som en chans att göra läxan nu på morgonen.

Jag ska till doktorn i trelleborg idag 15.15 så jag hinner bara gå på en lektion som också käns lite halv drygt men vad ska man göra.

Satt och snackade schema med min bror och tog fram mitt fårn sjuan ( Ja jag har det kvar för jag har satt alla scheman ovanpå varandra på väggen) och jäklar vad många lektioner vi hade då det är ju helt sjukt !

Nu ska jag göra läxan sen ska jag fixa mig för dagen :)
pusspuss

to much ♥

Att göra snyggt på mitt rum är inte det lättaste med tanke på att jag har rent för mycket saker !
Jag trodde aldrig jag skulle erkänna det men jag måste värkligen rensa ut på mitt rum så snart som möjligt så jag får plats med allting för just nu har jag bara proppat ner allting i låder så de knappt går att stänga.

Men jag kan se mitt golv i alla fall :)

Annars har jag inte mycket mer att säga jag får väll snart gå och lägga mig, är redigt trött men imorgon blir det förhoppningsvis lite shopping eller ja jag ska köpa en ny maskara i alla fall och sen nästa vecka blir det lite småsaker inför hollandsresan.

godnatt ♥

good work ♥

Haha så förvånad jag blev när jag loggade in och såg att jag fått tre nya kommentarer efter gårdagens inlägg, lite kul när jag inte skrivit här på några veckor.

Idag kom jag på att jag inte ätit något godis på hela veckan vilket jag tycker är väldigt duktigt, och jag har inte ens varit sugen på det. Men nu är jag ju förståss eftersom jag tänker på det men endå.

Jag väntar på att Jerker ska komma hit vid åtta tiden så jag vi göra läxor tillsammans och nu fram tills dess så ska jag plocka undan och fixa på mitt rum. Jag har så stökigt på mitt rum och jag är stökig i skolan, glömer böcker och läxor och jag vet inte allt så en bra början blir att fixa till rummet tror jag :)

puss

600♥

Mitt förra inlägg var mitt 600 inlägg och jag blir lite rörd, tänk så mycket en blogg kan betyda för en och så många minnen det finns sammlade i den, jag antar att jag kommer skriva på båda mina bloggar för jag älskar dem och jag vill ha kvar dem för att kunna se tillbaka på alla minnen jag har med min familj min pojkvän och mina underbara vänner.

Nu måste jag sova men ni får ha det så bra :)♥

Jag vill bara skriva ett litet hjärta för alla dem jag älskar, ni betyder allt för mig.

Tack för ni finns ni är absolut bäst ♥

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0