fondue ♥

Eftersom jag bara ätit frukost och en snabb skål fil när jag kom hem så blev jga väldigt glad när jag såg att det blev fondue till mat, I love it !

Sen blev det mycket riktigt godis och idol men Jerker. Jag blev lite besviken över att de två tjejerna jag hejde på lämnade programet idag, Alice och Linda. Alice kunde väll väntat med o hoppa av tills imorgon så att linda kunde kommit tillbaka ?

Jaja nu ska jag sminka av mig och borsta tänderna och sen blir det att krypa ner i sängen hos mig redan sovande pojkvän.

Imorgon blir det jobb och sen direkt efter ska jag på kalas.

pusspuss ♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0