Fetto

Nähä det var ingen träning igår för den var flyttad men det har inte blivit registrerat på schemat haha snopna som vi blev tog vi en promenad och snackade i stället. Innan på dagen träffade jag Cassie! Fikade och kollade i affärer:).

Idag var jag hos tandläkaren sen shoppade jag lite inför skolan, matlåda bl.a. Haha. Har även varit flitig och städat lite:).

I morgon är det planerat att träffa Sofia Pira som äntligen kommit hem på en kort permission! Sen på kvällen ska vi göra ett nytt försök att träna;)Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0