work

Är hemma från jobb. Det var ett kort pass på fyra timmar men shit vilken skillnad det är på små förskole barn och på skolbarn! jag är heeelt slut i huvudet av allt oväsen! De är väldigt söta men uj vad de skriker haha. Gick direkt hem och sökte sommarjobb så nu är det klart. Eller jag har inte fått någonting men jag har sökt de jobb jag kan söka sen får jag söka nya efter hand.
 
Såhär trött var jag i Lördags efter kalaset, kanske inte ser super trött ut men jag fick kämpa för att hålla ögonen öppna och jag är nästan lika trött nu haha typiskt när det är så fint väder ute!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0