Kalas

Idag blir det kalas för mig hipp hipp hurra eller någonting!
 
Det känns lite lustigt för vi skulle ju egentligen haft kalaset helgen innan jag fyllde år men då var hela familjen influensasmittade så det blev uppskjutet till...idag. Jag är lite nervös då Jerkers föräldrar är bjudna och de ska få träffa släkten och så iih.
 
Jag har faktiskt varit väldigt flitig idag! Började morgonen med att jag och jerker vaknade typ sammtidigt så vi träffades och köpte bullar till hela familjen. Sen städade jag mitt rum, fixade med alla mina skor och resten av familjens så de får plats tillsammans, skrubbade nellans bur och städade den, köpte borstar och spån till henne, just det bakade en rulltårta också som är både mjölk och glutenfri! Jag och jonathan har klippt Jerker. Jag har fört över alla bilder från fjällen-fest-namngivning till min hårddisk. fixat en bild till papap så han har skrivit ut den.
 
Och nu ska jag gå och fixa mig så jag kanske för en gångs skull är klar innan gästerna kommer!
 

me&my love före 20-års festen!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0