helt slut!

Alltså jag är heeeelt slut i kroppen!
Näst sista dagen på praktiken idag, var ute nästan hela eftermiddagen vilket var underbart så det var så härligt väder. Direkt efter skolan körde vi hem till en tjej i klassen och var 4 pers där som gjorde en uppgift till på fredag. Var hemma vid nio, har fått min nya dator och den är installerad. Har gjort två kursutvärderingar och ska städa till Nellan nu sen måste jag sova för jag är gråtfärdig!
 
Har ett omdöme att skriva och en frågeställning och en analys som ska göras i morgon. omdömet ska egentligen redan vara klart men det får vänta. somsagt städning nu sen direkt i säng!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0