8mars2013

Den åttonde mars innebär att...
... det är den internationella kvinnodagen.
...det är två år sedan jag tog mod till mig och piercade naveln samtidigt som två av mina bästa vänner stod och höll mig i foten
...det är en dag tills mitt 20 års kalas.
 
Just idag är även dagen som jag examinerades efter avslutad VFU-kurs.
Det är en av mina äldsta vänners tjugoårs fest ikväll.
 
Idag är även den dag som vi ska begrava min morfar. Själva begravningen var för två månader sedan men idag är det urnsättning och det känns inte alls bra. Begravningen var väldigt fin och det var så mycket kärlek och fina minnen, vi hedrade de liv han levt med oss men idag känns bara hemskt, att sätta ner honom i jorden och där ska han ligga för alltid.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0