23/1-13

Vaknade av ett sms där det stod att jag har jobb i dag! Vaknade på två sekunder och fick ringa runt och säga att jag inte kunde, så nedrigt att jag glömt bort att ta bort mig från kalendern nu när jag är sjuk! Hoppas verkligen de inte har ratat mig för de utan kan boka mig igen!

Nu är min mage hungrig så jag ska ta och äta! Lockade håret i går utan värmetänger! Kan visa hur man gör någon dag, måste nog träna på att ta rätt mängd hår bara för nu blev det typ affro:P



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0